Afișez toate cele 15 rezultate

De la depozitarea bauturilor preferate sau pentru crearea unor marturii atent alese pentru evenimentele importante in viata ta, peturile mici de plastic se vor dovedi utile în numeroase situatii. Cu forme versatile si designuri diverse, inclusiv in forma de inima, sticlelele noastre de plastic de mici dimensiuni se potrivesc pentru depozitarea lichidelor de toate felurile – de la siropuri delicioase de fructe, la lapte sau bauturi alcoolice. 

Ai o afacere si iti sunt necesare peturi mici de plastic? Poti comanda storurile care iti sunt necesare. Datorita preturilor competitive, vei putea sa iti mentii la minimum costurile cu ambalajele. Daca ai nevoie si de etichete pentru acestea, iti punem la dispozitie serviciul de personalizare a etichetelor!

La Depozitul de Ambalaje gasesti sticle din plastic de marimi mici – de 100, 330 si de 500 ml atat transparente, dar si albe. In timp ce unele dintre produse pot fi comandante cu capace incluse, pentru altele le poti alege separat, avand posibilitatea de personaliza aspectul final dupa cum doresti. Citeste cu atentie informatiile fiecarui produs!

Lasa-te inspirat de ideile de pe blogul nostru afla si cum sa fii creativ cu peturile mici de plastic!