Afișez 1 - 48 din 53 de rezultate

Daca pana mai ieri, borcanele din sticla se utilizau mai mult in gospodarii  pentru  prepararea diferitelor tipuri de gemuri, muraturi si conserve, astazi sunt utilizate la scara larga de companii mari, intrucat se stie ca borcanele din sticla pastreaza cel mai bine proprietatile alimentului conservat. Mai mult, producatorii de borcane s-au adaptat rapid si au conceput diferite forme si marimi care sa se plieze pe un anumit tip de produs. Astfel, exista borcane care se potrivesc produselor lactate, borcane pentru gemuri, borcane pentru miere, borcane pentru pateuri, borcane pentru zacusca si muraturi etc. replica franck muller for sale

Atent la nevoile de pe piata, Depozitul de Ambalaje iti ofera o gama variata de  borcane cu capac ieftine: borcane mici, borcane medii, borcane pentru miere , dar si borcane care se potrivesc perfect ideilor novatoare din ultima perioada. Utilizarea borcanelor a ajuns astazi un adevarat act de creatie si sunt indispensabile in fiecare casa. De la mici daruri in borcane, deserturi la borcan sau borcane decorative, utilizarea acestui ambalaj iti incita creativitatea.

Asadar, in Depozitul nostru vei gasi borcanele mici cu capac care au mai multe destinatii: borcane pentru pateuri, borcane marturii, borcane pentru miere si propolis, borcane  pentru produse lactate si alte bunatati. De asemenea, iti oferim borcane medii, la pret mic, ideale pentru gemuri, dulceturi, zacusca si muraturi, dar si pentru minunatele decoratiuni cu flori si beculete sclipitoare. Mierea are loc de cinste in Depozitul nostru, astfel ca i-am dedicat o gama intreaga de borcane pentru miere.

Pentru toate produsele  iti oferim alternative de inchidere, astfel ca poti sa alegi capacele potrivite, iar ca treaba sa fie incununata de succes, este nevoie de o eticheta care sa iti ateste meritul.

Asadar, fii inspirat, pentru ca de ambalaje ne ocupam noi!