Vara este momentul perfect pentru a pregăti dulceața de cireșe, un deliciu gustos și aromat pe care îl poți savura întregul an, nu numai în lunile de iarnă. Aceasta este
Hrean la borcan: Mod de preparare și ingrediente necesare
Hreanul este o legumă adesea folosită drept garnitură pentru diverse mâncăruri, de la fripturi, la sarmale. Acesta prezintă o serie de avantaje pentru sănătatea ta, oferind, în același timp, și
Sfecla roșie la borcan: Pași de preparare și sfaturi pentru un gust aromat
Sfecla roșie este o legumă plină de calități nutritive, cel mai important fiind conținutul bogat de vitamine, minerale și antioxidanți. În plus, are puține calorii și este bogată în fibre.
Ardei copți la borcan: Rețeta pas cu pas
Dacă te numeri printre norocoșii care au crescut în familii unde conservele pentru iarnă se făceau doar în casă și apoi erau păstrate în pivniță, pentru a avea toată iarna
Compot de pere: Rețeta simplă pas cu pas
Toamna este anotimpul perelor. Așa că, în toate piețele și supermarketurile, vei găsi rafturi pline de pere aurii, dulci și intens parfumate. Iar dacă vrei să te bucuri de aroma
Borcane și sticle decorate cu sfoară: 8 idei creative și recomandări
Sfoara și pânza au fost întotdeauna elemente care au răspândit în jurul lor o senzație minunată de căldură și confort. Astfel de fibre naturale pot completa ideal orice tip de
Pepeni murați felii pentru iarnă: Sfaturi și recomandări
În timpul sezonului rece, murăturile fac deliciul meselor de sărbătoare și acompaniază în cel mai gustos mod atât o friptură suculentă la cuptor, cât și o iahnie simplă de fasole.
Zacuscă de vinete: Rețeta la borcan pentru iarnă
Zacuscă…numai când auzim acest cuvânt și deja ne lasă gura apă! Cu toții iubim poate mult peste măsură acest preparat de bază de pe rafturile din cămară și rareori observăm
Ghiveci de legume la borcan pentru iarnă: Ghid pas cu pas
Acum, aproape la final de toamnă, toate gospodinele gătesc, care mai de care, tot felul de conserve pentru iarnă, după rețete tradiționale transmise de la bunici și părinți. Ușor, ușor,
Carne de pui la borcan: Cum se prepară corect?
Nici nu a venit bine toamna și suntem siguri că deja te gândești la cele mai savuroase conserve de carne făcute în casă. Și nu numai, căci o dată cu