6 idei pentru mărturii de nuntă handmade Leave a comment

Te căsătorești în curând? Rochia, tortul, florile, luna de miere, toate sunt deja stabilite și planul de nuntă decurge conform planului. Totuși, cum rămâne cu invitații prezenți la nuntă? Adesea lăsăm lucruri importante precum mărturiile de nuntă pentru ultimul moment, dar adevărul este că aceste detalii sunt tot ceea ce va rămâne ca o amintire a celei mai frumoase zile din viața ta. Mărturiile de nuntă și fotografiile, desigur!

Noi suntem încântați de ideea de a adăuga o notă personală mărturiilor pentru nuntă, iar dacă bugetul alocat acestui eveniment important este unul redus, cu atât mai mult poți apela la mărturii de nuntă handmade deosebite, care să facă deliciul invitaților și prin care să-ți arăți mulțumirile în cel mai sincer și inventiv mod posibil. Am adunat în rândurile de mai jos câteva dintre cele mai interesante idei de mărturii de nuntă handmade, care să te inspire și care să lase o impresie de durată prietenilor și familiei care vă onorează în această zi specială!

1.   Borcane micuțe cu bunătăți, una dintre cele mai inspirate idei de mărturii de nuntă handmade

Una dintre cele mai simpatice și mai populare idei de mărturii de nuntă handmade sunt borcanele mărturii, de dimensiuni mici, pe care să le poți personaliza după bunul plac. Poți umple aceste borcănașe cu bomboane, boabe de cafea sau cu o delicioasă miere de albine. Ți-am vorbit deja într-un articol anterior despre cum se depozitează mierea de albine, așa că trebuie să acorzi atenție etanșeității borcanelor, locului și temperaturii la care păstrezi mierea până la ziua cea mare. Poți alege chiar să personalizezi căpăcelul borcanelor cu etichete realizate de tine și printate cu cele mai diverse decorațiuni sau mesaje, de efect pentru invitați.

Sursa foto: Shutterstock

2.   Sticluțe frumos decorate cu băuturile voastre preferate

Una dintre cele mai interesante idei de mărturii de nuntă handmade poate fi și alegerea unor sticle mărturii în miniatură, pe care să le umpli cu vin sau cu una dintre băuturile voastre preferate și pe care să le decorezi într-un mod inedit. Poți opta pentru etichete de sticle personalizate, pe care să vă adăugați numele, în așa fel încât să oferiți invitaților un cadou personalizat special. Dacă ești în căutarea unor idei de mărturii de nuntă ieftine, dar care să nu exprime în niciun fel acest lucru, aceasta este una dintre recomandările noastre de top când vine vorba de cadouri pentru invitați. Ți-am vorbit recent și despre îmbutelierea vinului, așa că ai toate șansele să realizezi cele mai deosebite mărturii de nuntă!

3.   Mini-ghivece cu plante suculente, o altă idee excelentă de mărturii pentru nuntă

Alte modele de mărturii pentru nuntă cel puțin interesante sunt și mini-ghivecele cu plante suculente. Și spunem mini, pentru că este important să ocupe cât mai puțin spațiu, în timp ce plantele suculente sunt alegerea perfectă, dat fiind că vor fi ușor de îngrijit atât de către tine, înainte de nuntă, cât și de viitorii posesori ai mărturiilor de nuntă. Fie că dorești să cumperi mini-ghivece deja pregătite, fie că dorești să plantezi chiar tu plantele suculente, e nevoie să aduci o notă personală acestor mărturii. Sugestia noastră este să optezi pentru bucăți din rafie, de care să prinzi, cu ajutorul unor mici cârlige din lemn, câte un bilețel personalizat cu numele voastre și un mesaj sentimental pentru invitați.

Sursa foto: Shutterstock

4.   Cutiuțe elegante cu fundițe și macarons

Alte mărturii de nuntă inedite, simple, dar foarte elegante, de care toți cei prezenți se vor bucura sunt și cutiuțele elegante cu fundițe și dulciuri. Dacă te pasionează cofetăria, poți prepara chiar tu macarons pentru toți cei prezenți la eveniment. Alege cutiuțe simple, căptușește-le cu hârtie din mătase în nuanțe elegante sau alte accesorii pentru nuntă similare, adaugă în fiecare cutiuță câteva delicioase macarons și împachetează cutiuțele cu panglici fine din mătase. Poți atașa fiecărei cutiuțe și câte un bilețel, pe care să printezi numele voastre și data evenimentului. Vor arăta excepțional!

5.   Cake pops ambalate într-un mod deosebit

Din lista de idei de mărturii de nuntă handmade menționăm și delicioasele cake pops, dulciuri special preparate în acest scop, în perechi de mire-mireasă. Acestea sunt prăjituri în formă de acadea, extrem de simplu de pregătit, așa că poți dedica chiar tu puțin timp preparării acestor dulciuri glazurate. Ulterior, le poți ambala, câte două, în folii de celofan și le poți atașa fundițe din pânză pe băț, alături de un bilețel personalizat în funcție de preferințe. Poți prinde de acestea chiar și răvașe cu umor, mai ales dacă sunteți cunoscuți în rândul invitaților pentru glumele hazlii pe care le faceți adesea!

Sursa foto: Shutterstock

6.   Cutiuțe din lemn cu mini tablete de ciocolată, una dintre cele mai dulci idei de mărturii de nuntă handmade

Dacă tot vorbeam de dulciuri, mai avem o altă idee excelentă de mărturii handmade pentru tine. Alege cutiuțe din lemn decorate estetic cu tematica nunții, suficient de rezistente pentru a păstra obiecte sau consumabile mici. Poți alege să umpli aceste cutiuțe cu mini tablete de ciocolată, bomboane sau alte elemente, în funcție de inspirația pe care o ai și de ceea ce crezi că le-ar face deosebită plăcere invitaților. Lipește de exteriorul cutiuțelor câteva flori prezente și în decorul locației evenimentului, alături de bilețele scrise de mână cu detalii haioase despre voi, ca și cuplu.

Sursa foto: Shutterstock

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai inventive idei de mărturii de nuntă handmade, care cu siguranță vor reuși să-i impresioneze pe toți cei prezenți și care le va aminti de nunta de vis la care au fost prezenți. Tu pe care dintre aceste mărturii de nuntă handmade le-ai alege pentru ziua ta cea mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.